Pehea e hoʻohana ai i ka Cap Surgical

2022-03-01

Mea kākau: Aurora   Wā:2022/2/28
Nā mea hoʻolako lāʻau lapaʻau ʻo Baili(Xiamen) Co.,ʻO ia ka mea hoʻolako lāʻau lapaʻau ʻoihana ma Xiamen, Kina. ʻO kā mākou mau huahana nui: Nā lako pale, nā lako halemai, nā mea kōkua mua, nā hale maʻi a me nā hale mālama.
【Na kuhikuhi aKāpena ʻokiʻoki
1. E koho i kahi pāpale kaʻi o ka nui kūpono e uhi pono i ke poʻo a me ka lauoho lauoho.
2. Pono e hoʻokomo i kahi kaula paʻa a i ʻole elastic band a puni ka ʻaoʻao e pale ai i ka hāʻule ʻana o ka lauoho i ka wā o ka hana.
3. ʻOi aku ka lauoho, pono e hoʻopaʻa ʻia ma mua o ke kau ʻana i ka pāpale ʻokiʻoki, e paʻa ka lauoho i ka pāpale.
4. Pono e kau ʻia nā ʻaoʻao ʻelua o ka pāpale ʻokiʻoki hoʻokahi ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka pepeiao, ʻaʻole ʻae ʻia e kau ʻia ma ka lae a i ʻole nā ​​ʻāpana ʻē aʻe.
【Ka mālama ʻana oKāpena ʻokiʻoki
 
1. E mālama i loko o kahi hale kūʻai maloʻo, maʻemaʻe, mālamalama maikaʻi. E nānā mau i ka Disposable e hōʻoia i ka sterile.

2. Pono e hoʻomaopopo ʻia ke kumu a me ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia huahana ʻokiʻoki. Ma mua o ka hoʻohana ʻana, pono e nānā pono ʻia ka ʻeke o ka huahana no ka haki ʻana, ka leakage kinoea a me ka pau ʻana o ka sterilization. Inā loaʻa nā pilikia i luna, pono e hoʻopau koke ka hoʻohana.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy