Pehea e hoʻohana ai i ka Digital Sphygmomanometer?

2021-12-08

Mea kākau: Lily    Manawa:2021/12/8
Nā mea hoʻolako lāʻau lapaʻau ʻo Baili(Xiamen) Co.,he mea hoʻolako lāʻau lapaʻau ʻoihana i hoʻokumu ʻia ma Xiamen, Kina. ʻO kā mākou mau huahana nui: Nā lako pale, nā lako halemai, nā mea kōkua mua, nā hale maʻi a me nā hale mālama.
ʻElua ʻano o nā sphygmomanometers:Kikohoʻe Sphygmomanometersa me nā sphygmomanometers mercury. ʻO ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i nā Digital Sphygmomanometers penei:
1. E hoʻomaha mālie no nā minuke 5-10.
2. E hoʻopau i ka ea i loko o ka puʻu o ke koko uila, e nakinaki i ka lima hema a i ʻole ka lima ʻākau, e holoi me ka puʻuwai, ʻaʻohe lole mānoanoa e like me nā sweaters, a ʻo ka puʻupuʻu e pili me ka ʻili a i ʻole he lahilahi. lole. 3. E ho'ā i ke pihi hoʻomaka o kaKikohoʻe Sphygmomanometerse ana, a laila e nana i ka manawa ana e like me ka wehewehe ana o kaKikohoʻe Sphygmomanometers. ʻOkoʻa ka wehewehe no nā ʻokoʻaKikohoʻe Sphygmomanometers.
4. I ka wā o ke ana ʻana, e hoʻomaha i kou mau lima a mai hana lima. ʻO ka maʻamau, e ʻike ʻia ka hopena ana ma hope o 1-2 mau minuke.

F

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy